Syrop z płatków róży to niepowtarzalny aromat kwiatowy i słodki smak. Doskonały jako dodatek do herbaty, przyciąga oryginalnym zapachem. Można go stosować do sporządzania orzeźwiających napojów, aromatycznych nalewek i likierów. Syrop z płatków róż to także świetny sos do naleśników. Ten produkt możecie Państwo z powodzeniem stosować także w aromaterapii: przy nieżytach górnych dróg oddechowych, infekcjach bakteryjnych, astmie, chrypce. Syrop kulinarny Opakowanie: butelka przeźroczysta 660 g syropu; sporządzony ze 157 g płatków kwiatów róży. Skład: sok z płatków róży, cukier, syrop skrobiowy, kwas cytrynowy (jako regulator kwasowości) Wartość odżywcza w 100g syropu (składniki naturalne) wartości średnie | Syrop z Płatków Róży 660g | Wartość energetyczna | 261 kcal (1093 kJ) | Białko | 0 g | Tłuszcz | 0 g | Węglowodany przyswajalne | 65 g |
|