Smaczna i zdrowa przekąska ze świeżej, polskiej marchwi w formie plastrów. W procesie produkcji wykorzystana została technologia suszenia mikrofalowo-próżniowego, gwarantująca wysokie walory smakowe i odżywcze tego produktu. Ponadto Crispy charakteryzują się wyjątkowo atrakcyjną teksturą, są przyjemnie chrupiące i kruche. Wytwarzane są ze świeżych, najwyższej klasy, polskich warzyw pochodzących z ekologicznie czystych regionów. Wykorzystywane surowce są starannie selekcjonowane w trosce o najwyższą jakość i bezpieczeństwo zdrowotne oferowanego produktu. Zachowują wszystkie wartości odżywcze, w tym także witaminy zawarte w surowcu, co potwierdzają wyniki badań. Zapewnia to innowacyjna metoda suszenia mikrofalowo-próżniowego oraz fakt, że podczas obróbki surowca, warzywa nie są obierane ze skórki, w której znajdują się duże ilości witamin. Wszystko to sprawia że Crispy są nie tylko smaczną, ale również idealną przekąską, będącą doskonałym uzupełnieniem codziennej diety.
|